Search
Close this search box.

Valentijn met Craftails: drie unieke cocktails om je dag nog memorabeler te maken!

Valentijn met Craftails: drie unieke cocktails om je dag nog memorabeler te maken! Valentijnsdag staat symbool voor het vieren van liefde en vriendschap, een
cocktails
De juiste kleur voor je zaak kiezen is belangrijker dan je denkt. Iedere kleur heeft een eigen betekenis en doel. Ontdek snel de geheimen…

Cocktails & Mocktails

CATEGORIEËn

Craftails I Blog I Studenten en cocktails, match made in heaven

Business

Ontdek waardevolle tips en inzichten voor jouw horecabedrijf. Leer hoe je ready-to-serve cocktails implementeert en een winstgevende cocktailkaart creëert. Laat je inspireren en til je bedrijf naar nieuwe hoogten.

Tools & Tricks

Verrijk je cocktailervaring met onze Tips & Tricks. Leer de kunst van food pairing en perfectioneer de combinatie van cocktails met gerechten. Bereid je voor op een meesterlijke cocktailervaring met onze praktische adviezen!

Craftails Winterse cocktails | Sailor's Spice
Craftails mocktail, de alcoholvrije variant van de Lazy Red cheeks in tumbler glas met garneringen.

Cocktails & Mocktails

Stap binnen in een wereld van échte smaken. Van tijdloze klassiekers tot unieke creaties, we hebben voor ieder wat wils! Ontdek welke drankjes absoluut niet mogen ontbreken op jouw menukaart. Cheers!

Recept

Laat je inspireren door onze heerlijke recepten en geniet van al de smaakexplosies. Probeer de verfrissende Mojito fruitsla of waag je aan onze frozen cocktails!  

Craftails | Blog: spoedcursus zomercocktails
Craftails Blog | Cocktails voor in de winter

Seizoen

Ervaar de vier seizoenen met heerlijke drankjes en bijpassende sferen. Op zoek naar de perfecte zomercocktails of eerder last van een winterdipje? Ervaar de magie van ieder seizoen en geniet het hele jaar door van verrassende smaken! 

populair

Smaakt het naar meer?

ALLE BLOGS