Search
Close this search box.

Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, gelieve ons te contacteren via het contactformulier.

ALGEMEEN
Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en Craftails. Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Craftails.

IDENTITEIT VAN DE VERKOPER
Craftails BV
Schaarbeekstraat 30 unit 15, 9120 Melsele
België

LET OP: Dit is enkel het retour- en postadres, geen bezoekadres.

E-mailadres: [email protected]
BTW nummer: BE 0752 939 239
IBAN: BE74 7360 7206 5307

PRIJZEN
Alle opgegeven prijzen van onze artikelen zijn in Euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

BESTELLINGEN
Het bestellen van onze artikelen kent enkele stappen in het afrekenproces, zoals het opgegeven van verzendingsmethode, betalingswijze en aflever- en factuuradres. Daarnaast sturen wij voor alle bestellingen met regelmaat statusupdates waaronder bestelbevestigingen, dat het pakket klaar voor verzending en een laatste wanneer het is verzonden.

BETALINGEN
Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. Wij maken gebruik van onze betaalservices Mollie en u wordt tijdens het afrekenen omgeleid naar een beveiligde omgeving. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerst volgende werkdag door ons verwerkt.

VERZENDINGEN
Verzendingen worden verstuurd via Send My Parcel.

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij tot terugbetaling van het aankoop bedrag overgaan.

Voor onze pakketten is de verzendwijze standaard. In de meeste gevallen wordt uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming (nadat deze verzending is aangemeld) afgeleverd.

Wanneer u niet thuis bent en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd, zal het standaard een tweede keer worden aangeboden. Dag en tijdstip is afhankelijk van de 1e bezorging. Bij niet thuis bij een tweede keer zal er een bericht worden achtergelaten, daarop staat bij welke servicepunt u zelf de zending kan ophalen.

ANNULERINGEN
Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan enkel telefonisch. Als uw bestelling geleverd is, geldt het herroepingsrecht. Dit is minimaal 14 dagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.

LEVERINGEN
Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar de bestelling binnen de 24 uur na de bestelling te leveren. Voorraad en beschikbaarheid wordt op onze site per artikel getoond. Mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden, en zult u een terugbetaling ontvangen.

VEILIGHEID
U heeft de mogelijkheid om een account aan te maken of een bestelling te plaatsen zonder uw persoonlijke gegevens bij ons achter te laten. Wanneer u een account aanmaakt dan heeft u de mogelijkheid om een bestelling(en) online te raadplegen en opnieuw af te drukken. Ook kunt u die status van de openstaande levering hier terug vinden.

Craftails zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Daarnaast worden alle persoonsgegevens, zoals verzendadres met behulp van encryptie vastgelegd. Alle gevoelige informatie gaat eerst langs een HTTPS-protocol (te zien aan het hangslot bovenaan de browser). Craftails neemt veiligheid serieus, we doen er alles aan om dit 100% te dekken en houden dit continue in de gaten. Er wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd en er worden allerlei maatregelen ingeschakeld zoals logging/firewall etc. , en kan door het gebruik van deze derde partijen niet volledig aansprakelijk worden gesteld.

WIJZIGINGSRECHTEN
Craftails heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

VERKOOP VAN ALCOHOLISCHE DRANKEN
Het genieten van alcoholhoudende drank is vooral een eigen verantwoordelijkheid van u, als consument. En een verantwoordelijkheid van ouders voor hun kind(eren). Craftails richt zich uitsluitend op mensen van 18 jaar en ouder. En verkoopt of levert geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Craftails is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen na het onjuist invullen van de geboortedatum, waardoor de koper aangeeft ouder te zijn dan 18 jaar, zonder dat effectief te zijn. Wij vertrouwen op uw eerlijkheid.

COPYRIGHT
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Craftails. Bij vragen of onduidelijkheden kan u contact opnemen via [email protected]

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 18 november 2020.