Search
Close this search box.

Tip: Een Craftails cocktailpakket als eindejaarsgeschenk voor je werknemers en klanten!

Wil je jouw werknemers trakteren op een leuk eindejaarscadeau? Of misschien wil je jouw trouwste klanten in de bloemetjes zetten met een relatiegeschenk? Wel, wat dacht je van een Craftails cocktailpakket? Dat is het ideale geschenk om het nieuwe jaar goed in te zetten. Snel besteld, nog sneller zelf gemaakt én heerlijke smaken van topkwaliteit zijn gegarandeerd. Dat is toch alles wat je van een goed cadeau verlangt? 

Het einde van het jaar is de gelegenheid bij uitstek om jouw hard werkend personeel eens extra te verwennen. Of om jouw trouwe klanten, die jaar in jaar uit voor jouw service kiezen, te bedanken. Het is alleen moeilijk om elk jaar opnieuw een leuk en verrassend eindejaars-, of relatiegeschenk te vinden. Met welk cadeau laat je je werknemers en klanten weten dat je hen erg apprecieert? Je wilt iets wat professionaliteit, luxe en feest uitstraalt. Iets wat daarnaast ook nog eens goed is voor zowel mannen als vrouwen. Insert: het hele Craftails aanbod!

 

Overheerlijke cocktails én mocktails. Met daar bovenop heel wat verschillende smaakpaletten om uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils!

Voor elke goesting een cocktail!

Het Craftails aanbod bestaat uit heel wat verschillende cocktails én mocktails. Dat betekent dat we voor iedere goesting de perfecte cocktail hebben. Zoet of liever bitter? Warm of liever koud? Met alcohol of zonder? We got you covered!

Ontdek ons volledige aanbod aan dranken hier.

Snel en eenvoudig in één pakketje

Onze cocktails zijn speciaal zo ontwikkeld, dat ze door iedereen snel en eenvoudig geserveerd kunnen worden. Je hebt er geen coole skills voor nodig. Al dat het natuurlijk wel leuk is voor het gezelschap als je de cocktails kan schenken met wat ✨schwung✨. Dat is geen must natuurlijk, maar wel een 10/10 voor presentatie van je gasten.

We leveren onze dranken wekelijks bij verschillende horecazaken in heel België, in Nederland en ook in de UK. Als bedrijf kan je uitzonderlijk beroep doen op onze service voor het samenstellen van unieke cocktailpakketten!

LET OP! Craftails sluit de deuren tussen 26 december 2022 en 8 januari 2023. Pakketjes voor de feestdagen kan je voor deze datum nog aanvragen. Wil je een geschenkje voor het nieuwe jaar? Dan kan je ons ook na 8 januari contacteren

 

Een eindejaarsgeschenk samenstellen? We helpen je graag verder!