Search
Close this search box.

Deze 3 cocktails mogen niet ontbreken op je drankkaart

Wil je graag een luxe toevoeging doen aan je drankkaart, maar weet je niet welke dranken kiezen? Cocktails en mocktails zijn de ideale toevoeging! Natuurlijk zijn er wel heel veel verschillende soorten om uit te kiezen. Wij maken de keuze makkelijker voor jou en delen de resultaten van onze Craftails survey. We hielden namelijk een tijdje geleden een enquête bij onze klanten om erachter te komen welke van onze cocktails dé topfavorieten zijn. Benieuwd welke als meest populair uit de bus kwamen? Lees dan snel verder!

1. Lazy Red Cheeks

De spits wordt fruitig afgebeten door een Antwerpse klassieker, de Lazy Red Cheeks. Deze zoete cocktail is gemaakt op basis van vodka, frambozen, limoen en violet. Het drankje heeft hierdoor een mooie balans tussen zoet en zuur. De kleur, de zoete smaak en het feit dat deze cocktails lekker fris geserveerd wordt, maken het de ideale keuze tijdens de zonnige zomermaanden. Maak het plaatje helemaal compleet met munt en aalbessen of met een gedroogd schijfje limoen. Puur genieten! 

Craftails Cocktails | Lazy Red Cheeks

2. Pornstar Martini 

Op plaats twee hebben we de Pornstar Martini. De spannende naam verklapt al dat het een cocktail vol passie is, letterlijk en figuurlijk. Deze heerlijke, sexy cocktail combineert een zacht vanille aroma met tropische passievrucht en creëert zo een echte smaakexplosie in je mond. Deze moderne klassieker werk je af met de toevoeging van een halve passievrucht of een gedroogd schijfje limoen. En voilà, je serveert zo een echte topper qua smaak én presence!

Een bereidingstip: als je een halve passievrucht als garnering toevoegt, snijd je best eerst de pitjes wat los en serveer je hem met een lepeltje.

Craftails cocktails | Pornstar Martini

Ambrosia 0%

Dat mocktails het minstens even goed doen als cocktails, bewijst nummer drie in onze lijst van favorieten: de Ambrosia. Met een naam afgeleid van het Griekse ‘Ambrosios’ (wat onsterfelijk betekent), kan het niet anders dan dat deze alcoholvrije cocktail heerlijk smaakt. Het is een heerlijk frisse mengeling van guava, veenbessen, framboos en citroen. Een langer leven of onsterfelijkheid kunnen we niet beloven, maar een hemelse smaak? Daar zijn we zeker van!

Craftails mocktail | Ambrosia

Onze topscore

Bij Craftails zorgen we ervoor dat onze klanten hun klanten een top cocktailervaring kunnen aanbieden. Op een snelle én kostenbesparende manier. Dat doen we niet alleen met onze overheerlijke, kwalitatieve kant-en-klare cocktails en mocktails, maar ook door het delen van tips & tricks gebaseerd op onze jarenlange ervaring als bartenders, mixologen en ondernemers. Het is fijn om te zien dat onze harde inzet ook beloond wordt met prachtige reviews en een uitstekende score van maar liefst 5 sterren!

“Dankzij Craftails tover je als niet-ervaren barman de beste cocktails tevoorschijn op slechts enkele minuten tijd. Je kan rekenen op hulp en tips van de meest ervaren barmannen. Top kwaliteit en service!”

Wil je deze krachtige top drie toevoegen aan je drankkaart? Vraag dan zeker een offerte aan!