Naushad Rahamat
FOUNDER – De oorsprong van zijn passie voor cocktails ligt in de bar van het Okura hotel, toen het beste hotel van Nederland. Hier begon
FOUNDER – De oorsprong van zijn passie voor cocktails ligt in de bar van het Okura hotel, toen het beste hotel van Nederland. Hier begon
FOUNDER – De wortels van zijn huidige carrière liggen in het eerste café dat zijn moeder opende toen Sofian 15 jaar was. Als student Industrieel
FOUNDER – Sinds zijn 15 jaar is Yannick aan de slag in de horeca. Hij werkte ondertussen al op veel verschillende plaatsen, van restaurants tot
PRODUCTION TEAM – Op jonge leeftijd begon Gilles De Munter te werken in de horeca. Hier ontdekte hij al snel dat de bar en al
AMBASSADOR – Wat begon als een studentenjob, veranderde al snel in een passie. Met een hotelmanager als vader, was Dylan al op jonge leeftijd gebeten
FOUNDER – In zijn derde jaar rechten werd het Carl duidelijk: “Dit is niet wat ik mijn leven lang wil doen.” Zo belandde hij in
PRODUCTION TEAM – Nick Van Beek groeide op in de warme wereld van de horeca, met een grootvader die een bistro runde en een moeder
AMBASSADOR – Hamza Labyed brengt een rijke achtergrond in de horeca en een persoonlijke connectie met het team mee als de schoonbroer van een van
AMBASSADOR & BUSINESS DEVELOPER – Julien Pannecoucke, wiens leven begon in de keuken van het restaurant van zijn ouders, draagt de essentie van de horeca
AMBASSADOR – Marine’s reis in de wereld van gastvrijheid begon op haar 19e, in het hart van Luik, op de levendige Place du Marché. Daar,
AMBASSADOR – Mira Hoeven’s professionele reis is een inspirerende mix van communicatiewetenschappen en de levendige wereld van cocktails. Na zes jaar als copywriter te hebben
AMBASSADOR – Lisa’s avontuur in de horeca begon op haar 15e met een bijbaantje dat snel uitgroeide tot een ware passie voor de sector. Deze