Search
Close this search box.

Over ons

Nick Van Beek

PRODUCTION TEAM – Nick Van Beek groeide op in de warme wereld van de horeca, met een grootvader die een bistro runde en een moeder die haar eigen zaak had. Deze familiale band met de sector, gecombineerd met zijn sociale aard en liefde voor sfeer en genieten, leidde hem onvermijdelijk naar een carrière in deze branche.

Zijn avontuurlijke geest dreef hem naar Oslo, Noorwegen, waar hij twee jaar lang de internationale horecawereld verkende. Deze periode beschouwt Nick als een van de hoogtepunten van zijn carrière, een tijd waarop hij met trots en vreugde terugkijkt. Nick’s passie voor cocktails – zowel het genieten ervan als het werken ermee – is evident.

Zijn favoriete cocktail binnen het Craftails assortiment is de Sailor’s Spice, maar hij zegt ook geen nee tegen een goede Mai Tai.

Sinds augustus 2022 versterkt Nick het team van Craftails, waar hij recentelijk de rol van operational teamleader op zich heeft genomen. In deze functie zorgt hij samen met Gilles voor een vlekkeloze dagelijkse productie en neemt hij nu ook de evenementen en beurzen onder zijn hoede.

Het familiegevoel bij Craftails, waar velen al vrienden waren voor ze collega’s werden, maakt het werk voor Nick bijzonder aangenaam. Hij kijkt uit naar de evenementen, die hem herinneren aan zijn tijd in de horeca en waar het directe contact met mensen en de gezellige sfeer hem optimaal bevallen.

Nick is vooral benieuwd naar de toekomstige groei van Craftails en de avonturen die nog te wachten staan. Buiten het werk geniet hij van het gezelschap van vrienden en familie, ontdekt hij graag nieuwe plaatsen en plant hij avontuurlijke reizen en citytrips. Zijn levensmotto? Genieten, in alle aspecten van het leven.

Interesse in onze cocktails?