Search
Close this search box.

Over ons

Mira Hoeven

AMBASSADOR – Mira Hoeven’s professionele reis is een inspirerende mix van communicatiewetenschappen en de levendige wereld van cocktails. Na zes jaar als copywriter te hebben gewerkt, maakte Mira in 2022 een gedurfde carrièreswitch naar de horeca, een sector waarvoor ze al sinds haar studententijd een diepe passie koesterde.

Haar avontuur begon met een wijnopleiding aan de PIVA, gevolgd door een WSET-opleiding, waarna ze waardevolle ervaring opdeed als sommelier in zowel Antwerpen als Kopenhagen. Deze ervaringen waren niet alleen leerrijk maar zorgden ook voor vele waardevolle connecties binnen de sector.

Een toevallige ontmoeting met Yannick, een van de oprichters van Craftails, eind 2023, opende de deuren naar een nieuwe dimensie in haar carrière. Mira’s overstap van wijn naar cocktails weerspiegelt haar fascinatie voor de complexiteit en esthetiek van cocktailbereiding. De Manhattan, een tijdloze klassieker, staat bovenaan haar lijst van favoriete cocktails.

Sinds 2024 versterkt Mira het Craftails-team als ambassadeur voor Limburg en Nederlands Limburg. Haar passie voor de horeca en inzicht in de behoeften van horecaondernemers vormen haar grootste kracht. Bij Craftails geniet ze van de vrijheid om haar eigen planning te bepalen, gesteund door een team dat altijd klaarstaat om te ondersteunen.

Mira kijkt uit naar de toekomst bij Craftails, vooral naar de mogelijkheden om de kwaliteit van dranken op festivals te verbeteren. Naast haar werk is Mira een toegewijde middellangeafstandsloper, een hobby die haar vastberadenheid en discipline weerspiegelt.

In haar rol bij Craftails ziet Mira zichzelf als meer dan alleen een ambassadeur; ze is een bruggenbouwer tussen kwalitatieve cocktails en de horeca. Met haar ervaring, passie en visie is Mira vastberaden om bij te dragen aan de groei van Craftails en aan de verrijking van de cocktailcultuur.

Interesse in onze cocktails?