Search
Close this search box.

Over ons

Marine Pessotto

AMBASSADOR – Marine’s reis in de wereld van gastvrijheid begon op haar 19e, in het hart van Luik, op de levendige Place du Marché. Daar, in een bar die zowel locals als toeristen trok, werkte ze bijna vier jaar lang, zowel achter de bar als in de zaal. Deze ervaring plantte het zaadje van een passie die pas jaren later tot volle bloei zou komen.

Hoewel haar carrièrepad haar vervolgens meer dan een decennium naar de sector van schilder- en decoratiewerken leidde, bleef de lokroep van de horeca sterk. Tijdens haar tijd als verantwoordelijke voor de VIP-ruimte bij Liège Basket, waar ze elke wedstrijddag werkte, werd deze passie opnieuw aangewakkerd.

Ondanks verschillende pogingen om zich te heroriënteren, bleef de horeca een droom die moeilijk te realiseren leek, tot een dag waarop alles veranderde. Een kans deed zich voor in Huy, waar Marine als manager aan de slag ging in een prachtige vestiging. Het was daar dat ze Julien ontmoette, die nu haar collega is bij Craftails. Na het proeven van de Craftails creaties, was ze meteen verkocht en verrast door de kwaliteit.

Bij Craftails gaat het voor Marine niet alleen om het verkopen van een product, maar om het aanbieden van een service die de potentie van horeca-uitbaters helpt verbeteren. Haar favoriete cocktail is de Monkey Business, een van de signature cocktails van Craftails, hoewel ze ook een bijzondere voorkeur heeft voor de Disaronno Punch en de Sailor’s Spice.

Wat haar het meest aanspreekt bij Craftails, is het gevoel van samenwerking; niet alleen binnen het team, maar ook met de horeca-uitbaters. Craftails is een collectief van horecapassionisten, die allemaal de ins en outs van de sector kennen. Werken bij Craftails voelt niet als werk, maar als een dagelijkse missie om kwaliteit en balans te brengen in elke interactie en elk product.

Marine is vastberaden om bij elke stap die Craftails zet een actieve rol te spelen, zowel binnen het bedrijf als voor de horeca-uitbaters. Ze kijkt ernaar uit om deel uit te maken van de groei van Craftails, zelfs als dat betekent dat ze de grenzen overstijgt.

Met Craftails en haar partners aan haar zijde, is Marine klaar om de wereld van cocktails te blijven verfrissen en verrijken, net zoals het leven zelf: soms zoet, soms kruidig, maar altijd verfrissend en perfect in balans.

Interesse in onze cocktails?