Search
Close this search box.

Over ons

Lisa Van der Stelt

AMBASSADOR – Lisa’s avontuur in de horeca begon op haar 15e met een bijbaantje dat snel uitgroeide tot een ware passie voor de sector. Deze passie is niet beperkt tot haar professionele leven; Lisa geniet er ook van om in haar vrije tijd cocktails te ontdekken en te proeven.

Na haar studententijd begon ze haar professionele carrière als marketing manager, maar al snel maakte ze opnieuw de overstap naar haar favoriete sector, dit keer naar een rol als bedrijfsleider in de horeca. Met deze diverse achtergrond kwam ze uiteindelijk terecht bij Craftails, waar ze nu de kans heeft om horecaondernemingen te ondersteunen in hun groei en succes.

Voor Lisa is de magie van cocktails dat ze altijd een lach op iemands gezicht kunnen toveren, een aspect van haar werk dat ze enorm waardeert. Haar favoriete cocktail, de Disaronno Punch, symboliseert haar voorliefde voor tijdloze smaken met een unieke twist.

Sinds 2023 versterkt Lisa het Craftails-team, waar ze zich richt op het adviseren van klanten en nieuwe zaken binnen de cocktailwereld. Haar rijke ervaring in de horeca stelt haar in staat om klanten van waardevolle adviezen te voorzien, gebruikmakend van haar diepgaande kennis en passie voor het vak.

Bij Craftails geniet Lisa van de combinatie van werken met een fantastisch team en het omgaan met boeiende klanten, omringd door de heerlijkste cocktails. Ze is bijzonder trots op haar bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Craftails in Nederland, een project dat haar veel voldoening geeft en waar ze met veel enthousiasme aan werkt.

Een trend in de cocktailwereld die Lisa bijzonder spannend vindt, is de toenemende populariteit en waardering voor mocktails. Deze alcoholvrije alternatieven winnen terrein en worden erkend voor hun complexiteit en smaak. Buiten haar werk geniet Lisa van de kleine geneugten van het leven, zoals lekker eten en borrelen met vrienden, het liefst ergens in de zon op een gezellig terras. Haar passies weerspiegelen een levensgenieter die de waarde kent van samenzijn en het vieren van het leven, met of zonder cocktail in de hand.

Interesse in onze cocktails?