Search
Close this search box.

Over ons

Hamza Labyed

AMBASSADOR – Hamza Labyed brengt een rijke achtergrond in de horeca en een persoonlijke connectie met het team mee als de schoonbroer van een van onze founders. Voordat hij zich aansloot bij Craftails in maart 2023, runde Hamza zijn eigen horecazaak en was hij tevreden klant van Craftails. Zijn overgang naar het team markeerde een natuurlijke stap in zijn carrière, gedreven door een diepe waardering voor het merk en de producten.

In zijn rol als ambassadeur voor Craftails, met een focus op West-Vlaanderen en Gent, brengt Hamza een unieke mix van passie, kennis, en toegankelijkheid. Hij is trots op zijn vermogen om sterke relaties op te bouwen en klanten te helpen hun uitdagingen aan te gaan, iets wat hij ziet als zijn grootste kracht. Hamza’s benadering is gebaseerd op openheid en het oplossen van problemen, waardoor hij een geliefde figuur is bij zowel collega’s als klanten.

Wat Hamza het meest waardeert aan werken met cocktails is de vreugde en het plezier dat ze brengen. Hij ziet cocktails als de leukere kant van het leven, een domein waar altijd ruimte is voor creativiteit en innovatie. Zijn favoriete cocktail, Sailor’s Spice, symboliseert zijn voorkeur voor avontuurlijke en gevarieerde smaakprofielen.

Bij Craftails geniet Hamza van de uitstekende werksfeer, de kwaliteit van het product, en de vrijheid en gemakkelijke communicatie binnen het team. Hij is bijzonder trots op het assortiment van Craftails, dat volgens hem de grootste succesfactor is van het bedrijf.

Kijkend naar de toekomst, is Hamza enthousiast over de groeiende trend van ready-to-serve cocktails en ziet hij veel mogelijkheden om klanten te ondersteunen in deze ontwikkeling. Buiten het werk brengt hij graag tijd door met familie en vrienden, geniet hij van goed eten en duikt hij af en toe in een game sessie, wat zijn veelzijdige persoonlijkheid weerspiegelt.

Hamza’s toewijding en passie voor Craftails en de cocktailwereld maken hem een onmisbare kracht in het team, klaar om de regio’s West-Vlaanderen en Gent te veroveren met Craftails’ innovatieve benadering van cocktails.

Interesse in onze cocktails?