Search
Close this search box.

Over ons

Gilles De Munter

PRODUCTION TEAM – Op jonge leeftijd begon Gilles De Munter te werken in de horeca. Hier ontdekte hij al snel dat de bar en al haar facetten hem fascineerden. Zien hoe ze complexe cocktails maken, verrassende smakencombinaties, het sociale aspect, … Daarom vond hij het ook helemaal niet erg om de horeca te combineren met zijn middelbare opleiding toerisme.

Na zijn humaniora kreeg Gilles, net als zijn Craftails collega’s, de reiskriebel te pakken. Hij kreeg de opportuniteit naar de andere kant van de wereld te reizen en hier in een echte 1920s Bookmaker Bar te werken. Een unieke kans die hij niet kon laten schieten. In Sidney, Australië ontdekte hij de liefde voor het mixen van cocktails en speakeasies.

In Australië werd hij barmanager! Een functie waarin hij alle aspecten van het horecawezen leerde kennen. Eenmaal terug in België, hielpen de skills en knowhow die hij hier opdeed hem aan een job in de Antwerpse cocktailbar Cocktails at Nine. Hier leerde hij zijn collega’s Yannick, Naushad en Sofian kennen. Nu werkt hij bij Craftails mee aan het bereiden van de cocktails en leveringen. Een interessant proces dat hij van A tot Z meevolgt. Samen met Naushad, Sofian en Nick staat hij dagelijks achter de brouwvaten van de Craftails cocktails en mocktails en zorgt hij er mee voor dat bestellingen op tijd bij de klanten worden afgeleverd.

Interesse in onze cocktails?