Search
Close this search box.

Over ons

Yannick Draeyers

FOUNDER – Sinds zijn 15 jaar is Yannick aan de slag in de horeca. Hij werkte ondertussen al op veel verschillende plaatsen, van restaurants tot beach bars en nachtclubs. 

Hij kreeg de opportuniteit om zichzelf te bewijzen als horeca- en event manager bij Living Tomorrow. In deze functie maakte hij kennis met de werking van horecazaken en kreeg hij een goed zicht op de pijnpunten ervan. Hier ontstond bij Yannick het gevoel dat hij oplossingen moest ontwikkelen om horecazaken verder te helpen.  

Op 24-jarige leeftijd werd hij zelfstandige en stapte hij als vennoot in de cocktailbar, Cocktails at Nine. Hier leerde hij niet alleen Naushad en Sofian kennen, maar kreeg hij ook de kans zich te verdiepen in de uitdagingen van de cocktailsector. Hij ging op zoek naar manieren om de kwaliteit van de cocktails naar een hoger niveau te tillen en hielp zo met het uitbouwen van de bar.

Naast de inspanningen voor de Nine, zochten Yannick, Sofian en Naushad ook naar manieren om de rest van de sector verder te helpen. Ze kwamen met het concept van ready-to-serve cocktails en mocktails die eenvoudig en snel te serveren waren, ongeacht ervaring. Zo ontstond Craftails!

Interesse in onze cocktails?