Search
Close this search box.

Over ons

Julien Pannecoucke

AMBASSADOR & BUSINESS DEVELOPER – Julien Pannecoucke, wiens leven begon in de keuken van het restaurant van zijn ouders, draagt de essentie van de horeca in zijn DNA. Met een moeder die in de zaal stond en een vader die de keuken runde, was Julien van jongs af aan omringd door de passie voor gastvrijheid en gastronomie. Deze familiale achtergrond vormde de basis voor zijn diepe waardering voor de kunst van het koken en de complexiteit van het restaurantwezen.

Zijn educatieve pad in de hotellerie en de ervaring van het runnen van een restaurant met zijn ouders, hebben Julien niet alleen een schat aan kennis gegeven, maar ook een gevoel van trots en de drive om te excelleren in deze branche.

Deze rijke achtergrond leidde Julien naar Craftails, waar hij een cruciale rol speelt in het ontwikkelen en uitdragen van het merk. Zijn missie bij Craftails is duidelijk: het bieden van een innovatieve oplossing aan restaurateurs, waarmee ze hun gasten een unieke cocktailervaring kunnen bieden zonder in te boeten op kwaliteit, tijd of kosten. Julien’s expertise en passie voor cocktails stellen hem in staat om een brug te slaan tussen traditionele gastvrijheid en moderne efficiëntie.

Julien’s liefde voor cocktails is zowel persoonlijk als professioneel. Zijn favoriete cocktail, de Basile Smash, toont zijn voorliefde voor frisse en kruidige smaken, terwijl de Sailor’s Spice van Craftails zijn professionele keuze is, een weerspiegeling van de kwaliteit en diversiteit die Craftails te bieden heeft.

Het werken bij Craftails, een bedrijf dat menselijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt, geeft Julien een gevoel van thuiskomen. De positieve feedback van klanten over het product en de service bevestigt voor hem dat hij deel uitmaakt van iets bijzonders.

Naast zijn professionele leven koestert Julien een passie voor gastronomie, tennis en American football, hobby’s die zijn competitieve geest en liefde voor teamwerk weerspiegelen. Julien Pannecoucke is een ware ambassadeur van Craftails, gedreven door een levenslange passie voor de horeca en een onwrikbaar geloof in het merk en zijn missie.

Interesse in onze cocktails?