Search
Close this search box.

Over ons

Dylan Beckers

AMBASSADOR – Wat begon als een studentenjob, veranderde al snel in een passie. Met een hotelmanager als vader, was Dylan al op jonge leeftijd gebeten door het horeca virus. Als zoon van de manager, kreeg hij veel aandacht van het personeel in het algemeen, maar het waren de vlotte barmannen waar hij de beste band mee had. Het was dan ook geen verrassing dat hij op 15-jarige leeftijd startte met een studentenjob in de horeca.  

Voor zijn studies besloot Dylan in de voetsporen van zijn vader te treden, hotelmanagement. Nadat hij de studie succesvol had afgerond, besloot Dylan verdere oorden op te zoeken. Hij wilde werken in de buitenlandse horeca en belandde zo in Spanje. Hier deed hij niet alleen nog meer vaardigheden in horeca op, maar leerde hij ook de Spaanse taal spreken. Bij zijn terugkeer in België ging hij aan de slag als barman en besloot zich volledig te focussen op cocktails! 

Toen hij de kans kreeg om te solliciteren voor een baan in het hotel “Gulde Schoen”, dat toen onder management van Cocktails at Nine viel, greep hij die met beide handen. Na een paar gesprekken met Naushad, werd Dylan deel van het team! Geïnspireerd door het out-of-the-box denken van zijn collega’s, wat hem enorm fascineerde, besloot hij mee te doen aan de VENUEZ Hospitality Awards. Uit de verrassende ingrediënten die hij voor de wedstrijd kreeg, wist Dylan een innovatieve cocktail te creëren. Het was dan ook niet voor niets dat hij de award voor Best Bartender won, zo bevestigde ook bartender Ran Van Ongevalle: “Hij bewees heel slim overweg te kunnen met de ingrediënten waarvan hij er veel had geïncorporeerd in zijn cocktail. Supergedetailleerd, ongelooflijk lekker. Ik zou hem meteen op mijn kaart zetten.”

Momenteel werk Dylan fulltime voor Craftails en geeft hij zich voor de volle 110% voor de zaak. Hij streeft ernaar dat hij binnenkort overal in België cocktails van de hoogste kwaliteit zou kunnen drinken.

Interesse in onze cocktails?