The craftale

We stellen onze ready-to-serve cocktails met zorg samen en zorgen ervoor dat onze klanten een top-notch cocktail ervaring kunnen aanbieden in hun zaak.

waarom craftails?

Cocktails en mocktails worden steeds populairder en palmen een groter wordend deel van de markt in. Mensen spenderen graag al eens wat extra aan een lekkere cocktail. Ze zijn dus de ideale investering voor jouw zaak. 

Maar niet zomaar iedereen kan een goede cocktail schenken. Het bereiden van cocktails en mocktails vraagt veel tijd, kennis en skills. Drie dingen die veel ondernemers afschrikken. Dankzij de voorgemaakte, high-quality cocktails van Craftails zijn al deze problemen van de baan. Je hebt geen speciale skills nodig, hoeft geen ingrediënten uit het hoofd te leren of aan te kopen en je hebt een grotere winstmarge. Onze service gaat ook verder dan dat. We bieden onze klanten de nodige begeleiding, advies en expertise om een top-notch cocktailervaring aan te kunnen bieden in hun zaak. 

Over craftails

Craftails is ontstaan omdat we in de praktijk merkten dat het vaak moeilijk is voor zaken om zelf aan de slag te gaan met cocktails. De bereiding vraagt tijd, moeite en heel wat investering. Dat weegt al snel door in de kosten en daarnaast is het vinden van getraind personeel ook niet altijd eenvoudig. Omdat niet elke zaak hier de tijd of middelen voor heeft, gingen wij op zoek naar een oplossing: ready-to-serve cocktails en mocktails!   

Zelf zijn we al jaren actief in de bekende Antwerpse cocktailbar, Cocktails at Nine. We combineren deze jarenlange ervaring als barmannen en ondernemers met onze kennis van mixologie en stelden zo onze premium Craftails dranken samen.

De gezichten achter craftails

bartender 2kopie 2

Naushad Rahamat

De oorsprong van zijn passie voor cocktails ligt in de bar van het Okura hotel, toen het beste hotel van Nederland. Hier begon hij meteen

Lees meer
60259629 2249334771794696 2508904351389450240 o 2 1

Sofian Vlaminck

De wortels van zijn huidige carrière liggen in het eerste café dat zijn moeder opende toen Sofian 15 jaar was. Als student Industrieel Ingenieur werkte

Lees meer
unnamed 2

Yannick Draeyers

Sinds zijn 15 jaar is Yannick aan de slag in de horeca. Hij werkte ondertussen al op veel verschillende plaatsen, van restaurants tot beach bars

Lees meer
DSC 0011 scaled

Dylan Beckers

Wat begon als een studentenjob, veranderde al snel in een passie. Met een hotelmanager als vader, was Dylan al op jonge leeftijd gebeten door het

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?