Search
Close this search box.

Waarom kiezen voor ready-to-serve cocktails in jouw horecazaak?

Cocktails, wie houdt er nu niet van? Een verfrissend glaasje op terras, genieten van het warme weer. Echt iets om bij weg te dromen. Toch kan de ervaring die een cocktail te bieden heeft erg verschillend zijn. Wat voor degene die hem bestelt een waar genot is, kan voor de maker een ware hel zijn. 

Zonder de juiste opleiding is het een hele uitdaging. Het kost bovendien heel wat tijd, geld en moeite om de kunst van mixology onder de knie te krijgen. Allerlei zaken die niet iedere onderneming kan missen. Dan maar geen cocktails serveren, zeker? Neen, zo negatief hoeft het niet te zijn. Wij hebben namelijk de oplossing: ready-to-serve cocktails.

Craftails maakt het verschil

Ooit waren deze drankjes een gevreesd fenomeen. Ze hadden een negatieve connotatie doordat ze vaak werden bereid onder kwantiteit, niet kwaliteit. Als je vroeger wel eens een voorgemaakte cocktail hebt geprobeerd kan je je ongetwijfeld nog herinneren dat er iets niet klopte. De proporties waren niet wat ze moesten zijn. De drankjes waren te zoet en smaakten vaak erg kunstmatig. Laat dat nu net hetgene zijn waar Craftails verandering in heeft gebracht. De tijd van slappe aftreksel van verse cocktails zijn voorbij. Professionele cocktails gemaakt door echte experts gecombineerd met begeleiding en adviezen. Dat is waar Craftails het verschil maakt.

Het advies gaat simpelweg van het serveren en dresseren van de drankjes, tot het gebruik van de juiste glazen of zelfs de juiste ijsblokken. En ja hoor, deze zaken maken ook deel uit van de smaakervaring.  

De voordelen van Craftails

Ready-to-serve cocktails by Craftails

 1. Het is een snelle, makkelijke en kostenefficiënte manier om heerlijke drankjes zoals de Lazy Red Cheeks te serveren.
  
 2. Een opleiding is niet nodig, want iedereen kan onze cocktails klaarmaken! Geen ervaring? Dat speelt geen rol want voortaan kan ieder personeelslid een heerlijk drankje uit zijn mouw schudden. 
  
 3. Bovendien besparen de onze cocktails je zeeën van tijd. Dé perfecte kans natuurlijk om je klanten wat beter te leren kennen. Dat creëert een fijne sfeer in je zaak én zo ontdek je wat je klanten waarderen. Hoor ik daar nieuwe opportuniteiten?
  
 4. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de bergen afval en rommel die komen kijken bij het maken van verse cocktails. De tijd waarin je 5 verschillende dranken moest aankopen om slechts één cocktail te bereiden, is gelukkig voorbij.
  
 5. Een belangrijk voordeel aan de ready-to-serve cocktails is dat je voor ieder drankje een perfect afgemeten portie hebt. Niet alleen zorgt dit voor een constante kwaliteit, maar ook voor een optimale stockcontrole.
  
 6. Je maakt vanaf nu verschillende soorten drankjes in een handomdraai én je moet je geen zorgen maken over een slordige toog. Zeg nu zelf, wat wilt een mens nog meer?
bartender 2kopie 2

Kortom: de ready-to-serve cocktails zijn niet meer te missen in jouw onderneming. Dankzij deze zero waste producten was de omzet verhogen nog nooit zo makkelijk. Een dure opleiding waar veel tijd, geld en moeite in kruipt is niet langer nodig. Integendeel, je bespaart er zelfs een heleboel tijd mee. 

Kom langs voor een gratis smaaktest en laat onze cocktails voor zich spreken. Of wil je graag meer weten over ons heerlijke aanbod aan premium cocktails? Neem gerust even contact met ons op.