Search
Close this search box.

Ipanema, dat is vakantie in een glas

Ipanema klinkt je wellicht bekend in de oren. Het is een wijk in Rio De Janeiro in Brazilië die wereldwijd bekend is door het populaire strand: Ipanema Beach. De naam Ipanema kan je natuurlijk ook linken aan die overheerlijke mocktail. Ipanema Beach en Ipanema mocktail, beide zomers. Het ene prachtig, het andere overheerlijk. Wij gaan het vandaag natuurlijk hebben over de mocktail. En die wordt gegarandeerd een groot succes op jouw terras!

Een dorstlesser voor hete zomerdagen

Alcohol drinken in de brandende zon, dat kan soms slecht aflopen. Het is dus goed dat je af en toe je cocktails afwisselt met een non-alcoholisch drankje. Een drankje zonder alcohol? Je denkt misschien aan iets saais… Maar niets is minder waar! Mocktails zijn de redder in nood. Ipanema by Craftails is alles behalve saai én de perfecte dorstlesser. Een zoet drankje smaakt altijd! Toch?

Je zaak bevindt zich misschien niet op Ipanema Beach, maar je kan ook op je eigen terras of in je zomerbar deze Braziliaanse topper serveren. Zo breng je het vakantiegevoel naar jouw zaak. Want geef toe, wie houdt er nu niet van zomerse sferen? Ja, zelfs als het geen zomer is tovert deze hemelse zero drank een lach op het gezicht van je klanten. Regenachtige dagen? Die worden ineens véél zonniger met dit drankje voor je neus, beloofd!

Craftails mocktail | Ipanema

Ipanema VS. Caipirinha 

De Ipanema mocktail bestaat al enige tijd, het is een alcoholvrije klassieker. Ken je onze White Peach Caipirinha nog? Net zoals andere mocktails is de Ipanema eigenlijk een alcoholvrije versie van een andere bekende cocktail: de Caipirinha. De mocktail smaakt dankzij het toevoegen van de exotische passievrucht echter wel iets anders. En dat maakt hem iconisch lekker. Velen verkiezen de Ipanema zelfs over de Caipirinha dankzij de frisse en fruitige smaak.

Het is een drankje met net een beetje meer pit dan de meeste mocktails. Een combinatie tussen de frisse smaak van limoen, de fruitigheid van passievrucht en de intense smaak van non-alcoholisch gemberbier is een match made in heaven. 

Wil jij de Ipanema mocktail graag serveren in jouw horecazaak? Dat kan in enkele makkelijke stappen samen met Craftails. Het enige wat jij nog nodig hebt zijn enkele high ball glazen, crushed ice en munt.

Stap 1: Vul je high ball glas met crushed ice. 

Stap 2: Giet de inhoud van het zakje in het glas.

Stap 3: Vul de rest van het glas met het alcohol vrije gemberbier.

Stap 4: Garneer met munt en een schijfje gedroogde citroen.

En jouw Ipanema mocktail is ready-to-serve! Makkelijk en snel met liefde en expertise gemaakt!

Interesse? Neem contact op met Craftails.