Search
Close this search box.

De Lazy Red Cheeks is de ideale starter voor een zalige avond

De leukste herinneringen worden meestal gemaakt in goed gezelschap met een lekkere cocktail in je hand. Denk aan festivals, apero nights, een avondje op café, vakantie, … Momenten in overvloed waar jij jouw leukste herinneringen kan opdoen. 

Een Belgische creatie

Een Belgische klassieker is nog niet vaak de revue gepasseerd. We hebben het over de Lazy Red CheeksEen zomers en fruitig drankje gemaakt door twee Belgen, Manuel Wouters en Ben Belmans. Het werd voor het eerst gecreëerd op een trouwfeest in 2004 in de cocktailbar Sips. De Lazy Red Cheeks heeft zijn naam te danken aan de Antwerpenaar Tom Barman, ook wel bekend als de leadzanger van dEUS. Hij was een vaste klant bij de cocktailbar Sips en proefde het drankje. Eén ding was duidelijk: deze heerlijke cocktail met vodka doet je blozen. Dit inspireerde de zanger et voilà, de Lazy Red Cheeks was geboren. Een verwijzing naar de kleur, verfrissende smaak en … blozende wangen. 

Craftails Cocktails | Lazy Red Cheeks

De cocktail wordt gemaakt met vodka, frambozen, limoen en violet. Het is een gegarandeerd succes wanneer je van fruitige, frisse cocktails houdt. De bloemige smaak neemt je meteen mee naar de zomer en doet je verlangen naar de zon. De cocktail is een hype in België, en is klaar om de wereld te veroveren.

Zalige herinneringen gegarandeerd

Dankzij Craftails kan je nu ook in je zaak mensen laten genieten van een lekkere cocktail. Ontdek hier wat je nodig hebt om de Lazy Red Cheeks compleet te maken.

Liever geen alcohol?

Geen probleem! Deze geliefde cocktail bestaat ook in een alcoholvrije variant. Zo kan je nog steeds genieten van de fruitige smaken zonder je goede voornemens te verbreken. Ideaal dus tijdens Tournée Minérale!

Hoe maak ik een Lazy Red Cheeks?

Het antwoord is heel eenvoudig! In slechts vier stappen tover jij al een geweldige cocktail op tafel:

  • Leg de voorgemaakte cocktail vooraf even in de koelkast. Liefst een uurtje op voorhand zodat de cocktail lekker koel wordt.
  • Vul een glas met ijsblokjes.
  • Schenk de volledige inhoud van het zakje in het glas.
  • Voeg nog een viooltje toe en je cocktail is klaar om geserveerd te worden!
    Cheers!

Onze ready-to-serve cocktails zijn de ideale oplossing voor de horeca. Vraag nu je offerte aan.