Search
Close this search box.

De Horse’s Neck: de perfecte dorstlessende cocktail

Wanneer we over een échte Amerikaanse klassieker spreken, mag de Horse’s Neck zeker niet ontbreken. Het is een verfrissende long drink en de ideale dorstlessende cocktail op een zomerse dag.

De Horse’s Neck dateert van de jaren 1800 en begon als een mocktail op basis van bitters en ginger ale. In 1900 werd de Horse’s Neck heel populair als “Horse’s Neck with a Kick”. Aan de mocktail werd bourbon whisky of cognac toegevoegd, de kick dus. Uiteindelijk is bourbon de favoriete sterke drank geworden voor deze cocktail. 

Craftails Cocktails | Horse's Neck

It’s in a name

Deze Cooler bestaat uit citroen, bourbon, angostura bitters en ginger ale doet exact waar hij voor gemaakt is, namelijk de dorst lessen op een prachtige zomerse dag.

De Horse’s Neck wordt typisch gegarneerd met een spiraal van citroen. Dit moet het idee van een paardennek geven en is in de loop van tijd erg populair geworden. Wij bij Craftails raden aan om simpelweg een schijfje citroen (vers of gedroogd) en een takje munt toe te voegen als garnituur.

Munt is een mooie toevoeging aan de smaken van de bourbon en gember. Bij elke slok krijg je de geur en frisse munt door, een zoet en pikant smaakprofiel op je papillen.

Laat je gasten genieten van heerlijke cocktails

Een echte klassieker namaken is niet makkelijk en je wil natuurlijk alleen maar kwaliteit aanbieden.

Bij Craftails zorgen we hiervoor! Het enige wat jij moet doen? Zorgen voor een gezellige setting, een longdrink glas, ijs en munt. Wij regelen de rest!

Laat mensen genieten van een heerlijke Horse’s Neck! Onze ready-to-serve cocktails zijn de ideale oplossing voor de horeca. Vraag nu je offerte aan.