Search
Close this search box.

#CheerstoKyle

naam van de limited edition cocktail

Met enthousiasme kondigen we de komst van een limited edition Craftails cocktail aan! 

Deze creëerden we om geld in te zamelen voor een heel speciaal doel. Alle opbrengsten van de cocktail gaan namelijk integraal naar de renovatie van het huis van Kyle. Een goede vriend, een harde werker, een sportieve kerel, een onzelfzuchtig individu, een goedlachse en sympathieke gast, een fervent Antwerpfan en een voormalige havenarbeider die bij een ongelukkig werkongeval een been verloor.

Je klanten (en jijzelf) genieten zo niet alleen van een overheerlijk drankje, maar je maakt ook écht het verschil in het leven van Kyle.

Het verhaal van Kyle

Wij kennen Kyle als een goedlachse kerel. Een echte vriend waar je op kan rekenen. Antwerpen leerde hem kennen door een ongelukkig werkongeval in de haven

Een ongeval dat hem een been en bijna het leven kostte.  

Een leven dat door het accident ook in een spoedversnelling kwam. Want bij het ontwaken uit zijn coma van 1,5 maand, wilde Kyle maar één ding: doorgaan met zijn leven, samen met de vrouw van zijn dromen. Hij vroeg meteen zijn vriendin Lynn ten huwelijk. 

Hun leven samen ziet er rooskleurig, maar toch ook heel anders uit. Er zijn namelijk heel wat aanpassingen nodig aan hun dagelijkse routine. Want door het verlies van een been, moeten ook heel wat praktische zaken geregeld worden. Alledaagse activiteiten die voor een ander vanzelfsprekend zijn, moeten nu aangepast worden aan de noden van Kyle. En dat is niet goedkoop. 

Om ervoor te zorgen dat Kyle écht kan doorgaan met zijn leven, willen we hem financieel steunen bij de verbouwingen en aanpassingen van zijn en Lynn’s love nest

Daarom is er #CheerstoKyle, zodat hij binnenkort volmondig #Cheers op zijn nieuwe leven en woning kan zeggen.

Naam van de cocktail

Voor deze fundraiser creëerden we een unieke cocktail.

Hiervoor baseerden we ons op enkele van de ambachtelijke producten van Houblonesse.

We leerden de eigenaars van Houblonesse kennen op de horecabeurs van Tavola en waren meteen onder de indruk. Zowel van de kwaliteit van de producten als van het verhaal van hun vzw. 

Houblonesse is een product van Sowepo, een maatwerk bedrijf in Poperinge. Met het merk ‘Houblonesse’ zorgen ze voor extra werkgelegenheid om hun maatwerk bedrijf verder te ontwikkelen en anderzijds mensen met een beperking de kans op werk te geven. 

De Houblonesse Hopscheutenjenever wordt gemaakt met typisch Belgische streekproducten: Jenever en hopscheuten. 

En met die ingrediënten creëerden wij een TOPcocktail! We voegden er nog mandarijn, dragon, boter en Champagne aan toe.   

Met onze Limited Edition Cocktail steunen we de visie van Houblonesse door hun producten te gebruiken én steunen we Kyle met de opbrengst.

Countdown to launch

Days
Hrs
Min
sec