Search
Close this search box.

Craftails opent pop-up store tijdens de feestdagen

De horeca is al even gesloten door corona. Daarom ontwierp Craftails heerlijke cocktail packages, die je via de webshop kan bestellen. Snel werd duidelijk dat het concept meteen aansloeg. Het begon te kriebelen en daarom opent Craftails donderdag 17 december een pop-store in Antwerpen. Leuk weetje: Craftails opent als eerste ooit, een boetiek cocktailshop!

Een pop-up store openen in tijden van corona

Yannick, Naushad en Sofian, de drie oprichters van Craftails, willen voor de mensen thuis een top cocktail ervaring creëren. Eerst met cocktail packages die je simpelweg via de webshop kan bestellen. Ze merkten al heel snel dat het concept aansloeg en de bestellingen stroomden binnen. Dit succesverhaal willen ze dan ook graag uitbreiden. Daarom opent Craftails een pop-up store vanaf donderdag 17 december. Je kan ons terugvinden in de Schrijnwerkersstraat 8 in Antwerpen. We staan van maandag tot zondag voor je klaar, 7 op 7, van 10u tot 18u.

Samenwerking met double dutch

De tweelingzussen Joyce en Raissa De Haas, de stichters van drankenmerk Double Dutch Drinks, kon je onlangs aan het werk zien in het VTM-programma Jonge Wolven. De dames veroveren op dit moment de wereld met hun soft drinks. Zij voorzien de cocktails van Craftails van een top-notch mixer in onze pop-up store.

Geef eens een cocktail package cadeau

Je kan kiezen tussen een assortiment van 11 cocktails en 2 mocktails. Deze worden per 2, 5 en 10 stuks verpakt in een cocktail package. Dankzij de persoonlijke touch van de pop-up kunnen Yannick, Naushad en Sofian je van begin tot einde helpen om een drankje naar jouw smaak te kiezen!

Bovendien kan je ook terecht in de pop-up store voor alle cocktail toebehoren om de ervaring compleet te maken. Een origineel cadeau om onder de kerstboom te leggen! Of om te scoren aan de feesttafel in jouw bubbel. Alles wordt voorzien door Craftails, met uitzondering van het ijs in je glas.

Hopelijk mogen we jullie snel verwelkomen en proosten op een gezellige kerstperiode en een fijn oudjaar!

Weet je niet wat serveren tijdens de feestdagen? Laat je inspireren door ons aanbod.