Search
Close this search box.

Craftails brengt met de Dark & Stormy de zomer in huis

De grauwe winterdagen zijn we al lang beu. We verlangen naar vakantie, samen met vrienden of familie genieten van de zon. Dit zit er op dit moment helaas nog niet in, maar dromen mag! Toch? 

Breng de zon in jouw zaak met een verfrissende cocktail: de Dark & Stormy.

Wat is de Dark & Stormy en vanwaar komt deze cocktail?

De naam Dark & Stormy doet je misschien niet meteen denken aan een tropisch vakantieoord, maar niets is minder waar. De cocktail is bedacht door een zeevaarder, en bestaat uit een combinatie van de twee favoriete alcoholische dranken van de Britse Zeelieden: Rum en Gemberbier. De naam Dark & Stormy is dus logisch te verklaren: het gaat over een storm waar geen enkele zeevaarder door wilde varen. Ook de garnituur had een functie bij de zeelieden. Zij aten de limoen die bij het drankje werd geserveerd met veel plezier op om nog een nasmaak te hebben van het drankje. Het was ook nuttig om scheurbuik, een veelvoorkomende ziekte in die tijd, te voorkomen.

Door Dark & Stormy’s verfrissende en oppeppende touch van limoen in combinatie met gember en rum, is het de ideale cocktail om je uit die winterdip te halen!

Dark & Stormy @ jouw zaak

Meestal is een cocktail een drankje waar je veel ingrediënten voor nodig hebt. Het is dus net iets te veel werk om snel naar een (denkbeeldig) exotisch oord te vluchten.

Samen met Craftails maak jij de Dark & Stormy in een mum van tijd. Wij voorzien het drankje. Het enige wat jij hoeft te voorzien, is het glas en de ijsblokjes.

Craftails cocktails | Dark & Stormy

Wat heb je nodig?

  • Ijsblokjes
  • High-ball glas 
  • Je Craftails cocktail
  • Een takje verse munt

Hoe bereid je de cocktail?

  • Leg de cocktail voor gebruik zeker een uurtje in de ijskast. Zo kan je ze lekker fris serveren! Ideaal is zelfs om ze een kwartiertje voor het consumeren in de vriezer te leggen.
  • Vul het glas met ijs
  • Schenk de inhoud van het zakje over het ijs
  • Werk af met een takje verse munt & een gedroogd schijfje limoen 


Jouw klanten genieten in een mum van tijd van een heerlijke cocktail.

Wil jij ook graag cocktails serveren in jouw zaak? Onze ready-to-serve cocktails zijn de ideale oplossing voor de horeca. Vraag nu je offerte aan.