Search
Close this search box.

Over ons

Ruben Detavernier

PRODUCTIE – Ruben Detavernier’s pad in de wereld van de horeca begon op zijn 19e in het hart van Antwerpen. Zijn eerste stappen zette hij in het Ultimatum op de Grote Markt, gevolgd door een significante periode van vier jaar bij het Felix Pakhuis, waar hij vanaf de opstart betrokken was. Deze ervaringen wakkerden zijn liefde voor de bar aan en motiveerden hem om een breed spectrum aan horecavaardigheden op te doen, waarbij hij zowel zaal als bar combineerde om zijn kennis uit te diepen.

Ruben’s carrièrepad leidde hem van het opzetten van Roji University, een sushizaak, naar een switch naar recruitment en uiteindelijk naar een baan als Account Manager in de olie- en gassector.Geïnspireerd door een van zijn beste vrienden en co-founders, Yannick, en het innovatieve concept van Craftails, besloot hij terug te keren naar zijn grootste passie en greep hij de kans om aan te sluiten als Ambassador.

De overgang van Ruben van sales naar productie, gemotiveerd door de komst van zijn dochtertje en de daaruit voortvloeiende behoefte aan meer rust, heeft hem een unieke kans gegeven om de diverse processen binnen Craftails beter te begrijpen. Deze stap stelde hem in staat om met zijn uitgebreide ervaring als ambassador, en zijn diepgaande kennis van klantwensen, een nog grotere impact te maken op het bedrijf.

Voor Ruben symboliseren cocktails klasse en vakmanschap, een aspect dat hij met trots vertegenwoordigt en deelt. Zijn huidige favoriet is de Mai Tai, geliefd om zijn rijke smaak en de unieke mix van twee rums. Sinds zijn start bij Craftails in augustus 2022, heeft hij zich ontpopt als een ware teamspeler, altijd klaar om zijn collega’s te ondersteunen en te motiveren.

De familiale sfeer binnen Craftails, de doordachte omgang met collega’s en de toewijding aan het leveren van producten van topkwaliteit, maken voor Ruben het werken bij Craftails uitzonderlijk waardevol. Buiten zijn werk wordt zijn leven verrijkt door zijn gezin, met zijn dochtertje Billie en zijn vrouw Emilie aan zijn zijde. Zijn gezin is zijn grootste bron van inspiratie en kracht, en elke dag streeft hij ernaar om zowel op professioneel als persoonlijk vlak het beste van zichzelf te geven.

Interesse in onze cocktails?