Search
Close this search box.

Over ons

Roary Day

AMBASSADOR – Roary Day’s pad in de wereld van horeca en cocktails is even internationaal als indrukwekkend. Al werkend naast zijn studie, legde Roary de basis voor zijn carrière tijdens zijn tijd op de hotelschool, waarna hij zijn professionele reis voortzette in zowel Nederland als het buitenland.

Zijn carrière heeft hem van Amsterdam naar wereldsteden zoals Londen, Abu Dhabi, en Dubai gevoerd, elk met hun eigen unieke ervaringen en uitdagingen die hij als persoonlijke hoogtepunten beschouwt.

Voor Roary is het grootste plezier in het werken met cocktails het creatieve proces van het maken en het genot van het zien van gasten die ervan genieten. Cocktails symboliseren voor hem ook een moment van samenzijn met vrienden en familie, een tijd om te ontspannen en te genieten.

Zijn favoriete cocktails variëren van de kruidige Sailor Spice en de inventieve Monkey Business tot klassiekers zoals de Old Fashioned en de Paloma.

Sinds 2023 is Roary een waardevol lid van het Craftails-team, waar hij als Ambassador de kans krijgt om nauw samen te werken met verschillende horecaondernemers. Door trainingen te geven en mee te denken over de cocktailselectie, streeft hij ernaar gasten een unieke ervaring te bieden.

Roary gelooft dat zijn sterke sociale vaardigheden en het vermogen om goede werkrelaties te creëren, samen met zijn uitgebreide kennis van de horeca, zijn grootste krachten zijn. Werken bij Craftails betekent voor Roary geen dag hetzelfde. Hij geniet van netwerkevenementen en de kans om indrukwekkende ervaringen achter te laten bij ondernemers en bezoekers op horecabeurzen.

Hij is trots op het feit dat hij deel uitmaakt van Craftails en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling en groei van het merk in Nederland. Roary ziet de toekomst van cocktails en Craftails in Nederland met veel enthousiasme tegemoet, vooral de mogelijkheden op evenementen, horecabeurzen en het uitbreiden van het netwerk.

Buiten zijn werk om vindt Roary plezier in paddelen, zijn recent ontdekte liefde voor skivakanties, en af en toe voetballen. Ook geniet hij ervan om met vrienden uit eten te gaan en samen te genieten van heerlijke cocktails en wijnen, waarbij hij de voorkeur geeft aan gezellige momenten in goed gezelschap.

Interesse in onze cocktails?