Search
Close this search box.

Over ons

Kelly Adriaens

AMBASSADOR – Kelly brengt een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee naar Craftails, waar ze zich volledig thuisvoelt in wat zij liefkozend “de smiling business” noemt. Als ambassador staat ze voortdurend in contact met blije en tevreden mensen, wat haar energie geeft en haar werk bijzonder plezierig maakt.

Haar ervaring op beurzen heeft haar geleerd hoe belangrijk persoonlijke interacties zijn en hoe cruciaal het is om de unieke smaak en creativiteit van onze producten over te brengen. Wat Kelly vooral waardeert, is dat het bij Craftails niet alleen om cocktails draait, maar ook om de expertise die ons team biedt.

Dat maakt van ons een echte partner in groei voor onze klanten. We zijn in staat om samen te werken aan hun plannen en advies te geven voor de meest optimale bars. Op deze manier maken we echt een verschil en dragen we bij aan het succes van horecazaken.

Naast haar werk bij Craftails heeft Kelly ook een passie voor fotografie en een actieve levensstijl. Ze vindt het zalig om tijd door te brengen met haar gezin en streeft naar een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Met haar positieve instelling en toewijding aan ons merk, is Kelly een waardevolle aanwinst voor ons team en draagt ze bij aan het voortdurende succes van Craftails. Haar enthousiasme en betrokkenheid inspireren niet alleen haar collega’s, maar ook onze klanten, die de passie van Craftails voelen in elk drankje dat ze serveren.

Haar toewijding aan het leveren van kwaliteit in alles wat ze doet, weerspiegelt de kernwaarden van Craftails en onze reputatie als toonaangevende leverancier van prachtige ready-to-serve cocktails en mocktails.

Interesse in onze cocktails?