Search
Close this search box.

Over ons

Elias Heenen

PRODUCTION TEAM – Mijn achtergrond is divers, maar mijn pad naar de wereld van cocktails begon pas echt toen ik werd geïnspireerd door mijn neef, Sofian, medeoprichter van Craftails. Zijn passie en toewijding voor de horeca wereld werkten aanstekelijk op mij en brachten me uiteindelijk naar dit bedrijf.

Ik ben nu al een tijdje lid van de Craftails-familie, vooral werkzaam in het productieteam. Het is geweldig om te zien hoe we als bedrijf en als team zijn gegroeid, vooral het afgelopen jaar. Persoonlijk ben ik trots op mijn eigen ontwikkeling, het uitbreiden van mijn verantwoordelijkheden en bijdragen aan meer dan alleen de productie.

Wat ik het leukst vind aan werken met cocktails is de mogelijkheid om mensen blij te maken met heerlijke smaken. Mijn favoriete cocktail is de Sailor’s Spice, een klassieker die nooit teleurstelt.

Mijn rol bij Craftails zie ik als een kans om mezelf te ontwikkelen en een verschil te maken. Ik geloof oprecht dat ’the sky is the limit’ is in dit bedrijf. Mijn gedrevenheid en positieve instelling zijn mijn grootste troeven, en ik ben vastbesloten om ze te blijven inzetten.

Het is geweldig om bij Craftails te werken vanwege de sterke teamgeest en de ambitie die hier heerst. We streven er allemaal naar om elkaar te helpen en om als bedrijf te groeien.

Op dit moment werk ik aan projecten waarbij we ons kunnen ontwikkelen en meegroeien met het bedrijf. Ik ben trots op de mogelijkheid die we krijgen om onze eigen richting te bepalen. Door de open sfeer binnen Craftails kunnen we ook onze eigen stempel drukken op het bedrijf, wat voor mij enorm waardevol is.

Interesse in onze cocktails?