Search
Close this search box.

Over ons

Axl Roa

AMBASSADOR – Het horeca-avontuur van Axl begon bij Café Restaurant De Vriendschap, gelegen in het bruisende hart van Middelburg, Zeeland. Zijn eerste rol als runner was slechts het begin van een diepgaande passie voor de horeca. Naarmate Axl meer ervaring opdeed, van het serveren van prachtige gerechten tot het leiden van teams, groeide zijn liefde voor dit vak.

Zijn interesse voor cocktails werd gewekt toen hij betrokken raakte bij het samenstellen van een nieuwe drankkaart, waarbij het mixen van ingrediënten, het balanceren van smaken, en het creëren van visuele meesterwerken centraal stonden.

Voor Axl is het werken met cocktails synoniem aan vrijheid en creativiteit. Zijn favoriete cocktail, de Sailor Spice, staat voor hem als een perfecte illustratie van zijn passie: een complexe mix van pittigheid, nootachtigheid, en kruidigheid, afgerond met een verfrissende twist. Deze cocktail vertegenwoordigt de ideale balans tussen durf en finesse, en is een ware sensatie voor de zintuigen.

Axl’s toewijding aan cocktails verdiepte zich nog meer toen hij als bedrijfsleider werkte bij een strandpaviljoen, een plek waar oorspronkelijk geen cocktails werden aangeboden. Het was tijdens deze periode dat hij Craftails en Naushad ontmoette, wat leidde tot een onmiddellijke verbinding met het concept en de visie van het bedrijf. Overtuigd van de waarde en het potentieel van Craftails, besloot Axl zich volledig te richten op deze nieuwe passie.

Met groot enthousiasme en overtuiging nam Axl de beslissing om een cursus te volgen bij de European Bartender School, vastbesloten om zijn kennis en vaardigheden in cocktails en mixologie uit te breiden. Zijn ambitie is om de expertise en het succes van de Craftails-oprichters te evenaren en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Axl kijkt uit naar wat de toekomst brengt, klaar om zijn passie voor cocktails te delen en een blijvende impact te maken in de wereld van Craftails.

Interesse in onze cocktails?