Onze cocktails verkopen zichzelf.

Jij hoeft ze enkel uit te delen (als je ervan af kan blijven).

Bij Craftails kan jij je passie voor en kennis over cocktails delen met honderden gepassioneerde horeca-uitbaters. Een job als vertegenwoordiger bij Craftails, da's de perfecte cocktail.

Iets voor jou?

Je werkt al even in de horeca. Je doet je job graag en met passie, maar de laatste jaren begint het zware horecaleven toch wel wat door te wegen.

Een job waarbij je die passie gebruikt, leuke sociale contacten legt én toch op normale uren kan werken zodat je ook nog steeds de juiste balans kan houden met je gezin. Zou dat niet zalig zijn?

Craftails is een jong B2B bedrijf gerund door 5 ervaren bartenders en ondernemers die al jaren actief zijn in de branche. Onze missie? Ervoor zorgen dat alle horecazaken een luxueuze en kwalitatieve drankervaring kunnen aanbieden.

Hiervoor voorzien we overheerlijke cocktails en mocktails die door iedereen gemaakt kunnen worden en snel te serveren zijn.

Omdat Craftails steeds blijft groeien, hebben we natuurlijk ook meer mankracht, of vrouwkracht, nodig.  

Werken voor Craftails? Da's de perfecte jobcocktail.

Geweldige Sfeer

In ons team hangt er steeds een positieve vibe.


Het is één grote vriendengroep die ook na de werkuren met elkaar optrekt.

High-end Cocktails

Jij hebt natuurlijk al wel wat verstand van de betere cocktail, maar bij ons krijg je de kans om je kennis nog verder uit te breiden en van al dat lekkers te proeven.

Klantencontact

Als vertegenwoordiger zal je constant langsgaan bij verschillende mensen met net als jij een hart voor de horeca.

En ze zullen jou graag zien komen!

Ervaring Horeca

Naast de passie voor cocktails, hebben wij ook een passie voor horeca in het algemeen die wij met jou delen. Door overal langs te gaan, breidt jij je netwerk constant uit, wat jou leven alleen maar ten goede komt.

Wereldwijde Ambitie

Craftails doet het al een tijdje goed - erg goed zelfs. We hebben dan ook de ambitie om dit bedrijf echt groot te maken en internationaal te gaan. Hoe vroeger jij mee aan boord komt, hoe beter natuurlijk.

Mooie verloning & Bonussen

Je wordt bij ons vanaf dag één meteen goed gesoigneerd. Je krijgt een mooi loon, zeer interessante voordelen, én hoe meer jij jezelf bewijst, hoe meer daar nog bovenop komt!

De ideale cocktail die wij zoeken:

Dat is een sterke vertegenwoordiger/vertegenwoordigster met rijbewijs B én zin om het land te doorkruisen. Meng daar nog wat enthousiasme, praktische ingesteldheid en teamgeest bij en je bent de geknipte persoon om het Craftails team aan te vullen. Craftails is ook actief in de UK, in het Engels kunnen communiceren is dus zeker een pluspunt!

Wat we van jou verwachten:

  • Je verzorgt de productieverpakking en levering van onze godendrankjes.
  • Je zorgt ervoor dat de productieruimte, uitrusting  en het magazijn ordelijk en net blijven.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je hebt een positieve ingesteldheid.

Waarom Craftails?

Craftails is ontstaan omdat we in de praktijk merkten dat het vaak moeilijk is voor zaken om zelf aan de slag te gaan met cocktails. De bereiding vraagt tijd, moeite en heel wat investering. Dat weegt al snel door in de kosten en daarnaast is het vinden van getraind personeel ook niet altijd eenvoudig. Omdat niet elke zaak hier de tijd of middelen voor heeft, gingen wij op zoek naar een oplossing: ready-to-serve cocktails en mocktails!   

De cocktail die jij opgediend krijgt:

Een job met heel wat doorgroeimogelijkheden in een boeiende branche. En dat in een jong team aan ervaren bartenders die bars, hotels, restaurants en ook evenementen voorzien van high-end cocktails en mocktails. 

Wat jij van ons mag verwachten:

  • Een marktconform salaris.
  • Een afwisselende, voltijdse job in een jong, dynamisch team.
  • De pioniersgeest én de doorgroeimogelijkheden van een jong bedrijf.

Meegroeien in een jong en dynamisch team? Overtuig ons van je capaciteiten met je CV en motivatiebrief.