Yannick Draeyers

Sinds zijn 15 jaar is Yannick aan de slag in de horeca. Gaandeweg heeft hij op veel verschillende plaatsen gewerkt: van restaurants tot beach bars tot nachtclubs.

Na al deze ervaringen kreeg Yannick de opportuniteit om zichzelf te bewijzen als horeca- en event manager bij Living Tomorrow. In deze functie maakte hij kennis met de werking van horecazaken en kreeg hij goed zicht op de pijnpunten ervan. Hieruit ontstond bij Yannick het gevoel dat hij oplossingen moest ontwikkelen om horecazaken te helpen. 

Op 24-jarige leeftijd is hij vervolgens zelfstandige geworden en stapte hij als vennoot in de cocktailbar Cocktails At Nine. Op die manier kon ik de sector nog beter leren kennen.

In 2017, behaalde Yannick de tweede plaats in de Diageo World Class Competition. In 2020 won hij de Flor de Caña sustainability challenge.

In de Nine maakte Yannick kennis met Naushad en Sofian. Het idee om horecazaken te helpen en hen ready-to-serve cocktails aan te bieden: daar staan ze met hun drieën volledig achter. Ta-da: zo is Craftails ontstaan!

Waarom Craftails?