Waarom Craftails?

“The experience that awakens your senses”

Craftails is een aanbieder van premium, ready-to-serve cocktails. Waarom Craftails kiezen als aanbieder? We zorgen ervoor dat bedrijven een top-notch cocktail ervaring kunnen aanbieden op een makkelijke, snelle en kostenefficiënte manier. We houden ervan om zaakvoerders te helpen bij hun pijnpunten. 

Over Craftails

Zelf zijn we al jaren actief in de cocktail scene als barman en ondernemer in de bekende Antwerpse cocktailbar Cocktails at Nine. Craftails is ontstaan, omdat we in de praktijk hebben gemerkt dat het vaak moeilijk is voor bedrijven om zelf aan de slag te gaan met cocktails. Het vergt namelijk heel wat tijd en moeite om deze op een goede manier af te leveren aan klanten en niet elke zaak heeft daar de tijd en de middelen voor.

De vraag van zaken die graag cocktails aan hun assortiment willen toevoegen, is groot. Ze willen, met behulp van Craftails, een extra service aanbieden en vooral een verhoging in hun omzet realiseren. Het serveren van ready-to-serve cocktails zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om aan je klantenbinding te werken, wat toch heel belangrijk is.

Cocktails

Cocktails palmen vandaag de dag een steeds groter wordend deel van de markt in. Mensen spenderen graag al eens iets extra aan een lekkere cocktail. Dit resulteerde vaak in een vraag naar gepersonaliseerde opleidingen, maar ook hier kwamen enkele pijnpunten naar voren. Ten eerste, cocktails maken is een zeer intens proces. Dit aanleren aan mensen die geen voorkennis hebben, is enorm tijdrovend. Het tweede gevolg van zo’n intens project is dat het helaas vaak resulteert in een nogal hoog prijskaartje.

Omwille van al deze redenen hebben we Craftails opgericht. Craftails biedt dus ready-to-serve, high-quality cocktails die op een zeer makkelijke wijze geserveerd kunnen worden door barpersoneel met weinig tot zelfs geen ervaring. 

Naast het aanbieden van ready-to-serve cocktails bieden wij ook begeleiding, advies en expertise om dit allemaal in goede banen te leiden. De manier van serveren is immers ook heel belangrijk. Dankzij Craftails krijgt de consument dé cocktail ervaring die hij/zij wenst, terwijl deze sneller dan een gin-tonic klaarstaat. 

VOORDELEN

Als zaakvoerder is het zeer interessant om in zee te gaan met Craftails. Al zeggen we het zelf. De aankoopprijs van onze cocktails is zeer gunstig, zo wordt er ook een mooie winstmarge aan overgehouden. Een ander voordeel van Craftails is dat onze serves perfect zijn afgemeten, waardoor de stockcontrole optimaliseert. De aankoop in een variëteit van producten wordt ook zwaar ingeperkt, omdat Craftails een zero waste product is!

Horecazaken wenden zich tot Craftails wanneer ze:

  • Een high-end cocktail ervaring willen aanbieden in hun zaak
  • Geen continu kwaliteit kunnen garanderen met hun cocktails, omdat ze expertise missen
  • Meer omzet willen draaien door een hogere winstmarge
  • Extra tijd willen om aan hun klantenbinding te werken
  • Willen besparen op personeelskosten
  • Niet langer ingrediënten willen verspillen
  • Betere stock management willen doen

Concreet: op zoek zijn naar een betrouwbare partner om hun zaak naar een hoger niveau te tillen.