Naushad Rahamat

Naushad zijn passie voor cocktails kent zijn oorsprong in de bar van het Okura hotel, toen het beste hotel van Nederland, waar hij meteen na zijn studies hotel- en eventmanagement aan de slag mocht gaan. Toen Naushad zijn Antwerpse vriendin ontmoette, besloot hij om naar België te verhuizen en zich te verdiepen in zijn passie: cocktails. 

Hij mocht meteen aan de slag in Cocktails At Nine, de bekende succesvolle Antwerpse cocktailbar die in de Antwerpse volksmond ook bekend staat als “de Nine”. Daar heeft hij zich kunnen opwerken tot hoofd van het barteam.

In 2017 is Naushad vervolgens verkozen tot beste Bartender van België in de grootste cocktail competitie van de wereld, namelijk Diageo World Class Competition. Hij had de eer om België te verdedigen op de wereldfinale en is 12e geworden van de 55 deelnemende landen. 

Daarnaast kent u Naushad van op televisie. Hij heeft namelijk een een programma op Njam! tv mogen creëren én presenteren waarbij hij de kijkers thuis meer kon bijbrengen over cocktails. 

Vandaag is Naushad, naast Craftails, nog steeds aan het werk in Cocktails at Nine en houdt hij zich vooral bezig met nieuwe talenten trainen en nieuwe cocktails creëren. 

Verder geeft hij ook nog training in de nieuwe opleiding “Learning For Life”, waarin elk jaar 15 jonge werkzoekenden omgetoverd worden tot volwaardige barmannen.

Ready-to-serve cocktails by Craftails