Craftails

Ons aanbod van tailored cocktails

Horse's Neck cocktail

Horse’s Neck

Als we over echte Amerikaanse klassiekers praten mag de Horse’s Neck niet ontbreken natuurlijk. Deze ‘Cooler’ op basis van citroen, bourbon, angostura bitters en ginger ale doet exact waar hij voor gemaakt is, namelijk de dorst lessen op een prachtige zomerse dag.

Dark & Stormy

Dark & Stormy

Dit heerlijk, verfrissend drankje heeft misschien wel een gewichtigere naam dan het drankje zelf. De exotische, oppeppende mix van limoen, gember en rum helpt je door de warmste zomerdagen en doet je dromen van een wit strand met palmbomen in hartje winter.

Guava Margarita

Wij serveren je graag onze eigen versie van de aloude klassieke Margarita, by far the meest gedronken tequila cocktail. Terwijl de originele versie bestaat uit limoen, tequila en appelsienlikeur voorzien wij een fruitige twist met guava. Deze peervormige vrucht uit Midden-Amerika zorgt voor een heerlijke zoetzure aromatische smaak.

Lazy Red Cheeks

Lazy Red Cheeks

Deze typische Antwerpse klassieker is een zoet, fruitig, floraal drankje op basis van wodka, frambozen, limoen en violet. Ooit gecreëerd door Manuel Wouters en Ben Belmans in de cocktailbar Sips op een avond voor Tom Barman, de zanger van dEUS. Na enkele cocktails heeft hij hem dan maar meteen Lazy Red Cheeks gedoopt.

Mocktail Ambrosia

Ambrosia (0% alcohol)

Afgeleid van het Griekse ‘Ambrosios’ wat onsterfelijk betekent, is deze mocktail een echt voorbeeld van een godendrank net als nectar. Onsterfelijkheid kunnen we niet beloven maar deze combinatie van citroen, framboos en veenbessen zal je zeker niet teleurstellen!

Pornstar Martini

Pornstar Martini

Deze elegante cocktail vol met passie is een echte moderne klassieker met een spannende naam. Het zachte vanille aroma samen met de passievruchten maken een heerlijk sexy cocktail die als fluweel je tong passeert. Een echte topper qua smaak en presence!

Mocktail ipanema

Ipanema 0%

De Ipanema is een mocktail met net dat beetje meer pit. Het frisse van de limoen samen met de fruitigheid van de passievrucht werkt super samen met het intense van het gemberbier (niet-alcoholisch) wat resulteert in een heerlijk complex drankje.

Mojito

Mojito

Als we het hebben over een cocktail die geen introductie meer nodig heeft dan zal het wel de mojito zijn. Dit drankje dat eeuwen geleden zijn oorsprong vond in de Caraïben en graag gedronken werd door Ernest Hemingway smaakt ons allen nog zeer goed! De mojito bevat limoen, munt, suiker, witte rum en soda.

Moscow Mule

Je zou denken dat deze frisse, kruidige longdrink zijn origine vindt in Rusland maar niets is minder waar. Deze longdrink is namelijk ontstaan door 2 slimme ondernemers in de States. Deze cocktail op basis van wodka, limoen en gemberbier, typisch geserveerd in de koperen mug, heeft eigenhandig gezorgd voor een wodka revolutie in de Verenigde Staten.

raspberry espresso martini

Raspberry Espresso Martini

Deze homemade twist op de klassieke Espresso Martini is heerlijk getwist met vanille en framboos. Als je zoekt naar iets ‘to wake you up and then mess you up’ mag onze Espresso Martini op basis van wodka, framboos, vanille en koffie niet ontbreken bij jou!